Wonen Meerssen aan de slag met TMS

Ook Wonen Meerssen heeft gekozen om met TMS aan de slag te gaan. TMS ondersteunt het proces van taxeren/waarderen van de marktwaarde in verhuurde staat. TMS wordt bij de corporatie uit Meerssen geïmplementeerd en ondersteund door de consultants Qonsío, partner van de leverancier van TMS, ORTEC Finance.

BLOG_Logo wonen meerssen 280

Taxatiemanagement wordt voor corporaties steeds belangrijker en daarom kiezen ook steeds meer corporaties om dit serieus aan te pakken. Voordeel voor corporaties die werken met TMS is onder meer dat ze altijd de beschikking hebben over de actuele marktwaarde van hun vastgoed. Ook kunnen in het taxatietmanagementsysteem TMS alle relevante kenmerken worden geregistreerd en zijn uitkomsten beschikbaar op ieder gewenst niveau (concern, complex, VHE). Daarnaast kent TMS uitgebreide validatiemogelijkheden en is uiteraard alle relevante informatie beschikbaar voor de accountantsverklaring.

Kortom de corporatie is volledig in control over het waarderingsproces van de marktwaarde in verhuurde staat.

Over Wonen Meerssen
Met zo’n 1750 woningen is Wonen Meerssen een sociaal maatschappelijk ondernemer werkzaam in de volkshuisvesting. Ze zien het als hun belangrijkste taak om betaalbare huisvesting te bieden vooral voor diegenen die door een beperkt inkomen of andere omstandigheden moeilijk voor eigen huisvesting kunnen zorgen.

Deel dit artikel op je favoriete social kanaal