Audition

Met UNIT4 Audition stelt u efficiënt betrouwbare jaarrekeningen en periodieke rapportages op. U bespaart veel tijd en krijgt een meer transparante en duidelijke jaarrekening. In plaats van knippen en plakken in Word en Excel kunt u zich dus richten op andere taken. Naast het maken van jaarrekeningen is UNIT4 Audition ook zeer geschikt voor het maken van financiële perioderapportages en financiële rapportages voor belangrijke partijen zoals aandeelhouders en banken.

Met een eenvoudige ‘importwizard’ importeert u de financiële cijfers uit uw primaire systeem. Een ‘intelligent’ bestand voorziet de financiële cijfers geautomatiseerd van rubriekcodes, waarna u uitzonderingssituaties handmatig kunt aanpassen. Vervolgens kan de kolommenbalans efficiënt en betrouwbaar worden uitgewerkt. Desgewenst kunnen voorafgaande journaalposten worden geëxporteerd.

Op basis van de standaardmodellen kunt u diverse rapporten genereren, zowel enkelvoudige als geconsolideerde.

U voldoet met de standaardmodellen van Audition aan de wet- en regelgeving. De periodieke rapportages als standaard-overzichten geven u inzicht in het verloop van de bedrijfsresultaten in relatie tot het budget en sluiten aan bij de indeling van de jaarrapportage.

Voordelen

 • Corporatiemodel conform RJ645
 • Standaardsoftware
 • Verhoogt de beheersbaarheid
 • Bespaart tijd en kosten
 • Werkt met alle primaire systemen
 • Ruim 15.000 gebruikers
 • Snel in gebruik te nemen


Wat betekent dit voor uw medewerker?

Werken met een gebruiksvriendelijk systeem dat een transparante en duidelijke jaarrekening oplevert zonder knippen en plakken in Word en Excel. Een snel en betrouwbaar product dat veel wordt gebruikt door accountantskantoren en daardoor de samenwerking met uw accountant versoepelt.

Naslagwerk Audition

Loopt u wel eens tegen één van de volgende dingen aan:

 • Hoe werkte het nu ook alweer om een rapport aan te passen in Audition?
 • Een categoriale kolommenbalans omzetten naar een functionele indeling, daar kan ik wel een best practice voor gebruiken...
 • Eigenlijk wil ik Qonsío nu bellen om even met me na te lopen hoe ik ook alweer moest coderen, ook al is het avond!
 • Welke andere mogelijkheid had ik ook alweer om de vergelijkende cijfers aan te passen, naast het splitsen?

Voor onder andere deze vragen kunt u -op het moment dat het u uitkomt- een antwoord vinden in onze e-learning module over Audition.
2 Cursusleiders laten digitaal zien welke stappen u kunt volgen.

Klik op de link:

Ga naar het naslagwerk voor Audition

Unit4 SBR Manager

Indien u ook gebruik maakt van de module SBR Manager dan kunt u tevens uw publicatiestukken in Xrbl formaat genereren en (elektronisch) deponeren bij de Kamer van Koophandel.

Meer weten over onze diensten?

Bedankt voor uw bericht

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op