Qonsío helpt om de uitdagingen het hoofd te bieden.

Steeds opnieuw wordt u geconfronteerd met nieuwe uitdagingen: aanpassing van uw bezit van uw veranderende doelgroepsamenstelling, nieuwe waardering van uw bezit, transparante jaarverslaglegging, uitgekiend inspelen op uw financiële positie - nu en in de toekomst - en het doorrekenen en prognotiseren van uw verplichtingen in de nabije en verre toekomst als gevolg van al deze wijzigingen. Uitdagingen genoeg dus...

Gelukkig staat u niet alleen: Qonsío helpt u om al deze uitdagingen het hoofd te bieden!

Qonsío is niet zomaar een dienstverlener. Met meer dan 40 jaar ervaring in volkshuisvesting en als onderdeel van Total Specific Solutions mogen we wel stellen dat we klanten echt optimaal kunnen bedienen. Wij ondersteunen meer dan 180 woningcorporaties met hoogwaardige diensten en vooruitstrevende software voor Finance, Vastgoed & Control. En juist díe combinatie maakt ons tot uw perfecte partner.

Werken bij Qonsío

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Denk jij een aanvulling te zijn voor Qonsío? Laat je dan niet weerhouden om een open sollicitatie aan ons te sturen. Je krijgt altijd snel bericht of we een potentiële match zien (of niet).Oh ja, en wist je dat Almere een van de zeldzaam goed bereikbare locaties in de regio Midden Nederland is? Niet onbelangrijk als je het voetbalteam van je zoon of dochter moet trainen of een eetafspraak met je vrienden hebt gepland, toch?

Voorbeelden

Enkele voorbeelden van onze diensten zijn:

 • Meerjarenprognose en dPi
 • Externe verslaggeving en dVi
 • Treasury en liquiditeitsprognoses
 • Waarderingsgrondslagen van uw bezit (bijvoorbeeld marktwaardering)
 • Ondersteuning taxatiemanagement
 • Werkzaamheden in de Planning en Control cyclus
 • Ontwikkelen en ondersteunen financieel beleid
 • Ondersteuning jaarverslaglegging en opstellen jaarrekeningen
 • Implementatie Standaard Business Reporting (SBR) op basis van XBRL

Maar ook:

 • Uitvoeren van uw salarisadministratie
 • leveren en ondersteunen personeelsadministratie
 • Advies rond procedures t.a.v. salaris en personeelsadministratie, waaronder naleving van verplichtingen in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter, belangrijke datums, dossiervorming, cao-wijzigingen.

Actuele vacatures

We hebben een openstaande vacature:
Wij zijn op zoek naar een Business Development Manager (Almere - 32 tot 40 uur)

Geloof jij ook in de toegevoegde waarde van het bieden van dienstverlening in software aan woningcorporaties? Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en ben je ambitieus?


Dan hebben wij de perfecte functie voor jou, waarin jij alle mogelijkheden krijgt om je eigen ambitie en de groeiambitie van Qonsío waar te maken.

Wat ga je doen bij ons?
Samen met je collega’s en andere stakeholders kansen creëren!

In deze uitdagende functie als Business Development Manager zorg jij voor het verder positioneren van de dienstverlening rondom software binnen de woningcorporaties. Jij richt je op commerciële groei en het binden van nieuwe klanten door het bedenken of aankopen van een nieuwe dienst. Dit doe jij door de kennis in huis te halen of door partners te zoeken die software leveren.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van de bestaande business. Dit doe jij door het monitoren van de forecast en hierover te rapporteren. De stabiele basis staat maar dit blijf jij natuurlijk goed in de gaten houden. Team-Qonsío bestaat uit 11 specialisten die jij op een menselijke manier kunt aansturen, inspireren en coacht daar waar nodig.

Dit maakt deze functie uniek:

‘Samen met een team van specialisten kun je zelf diensten bedenken en opzetten. De mogelijkheid tot het aankopen van bedrijven met specialisten onderscheid deze functie van een Business Developer bij andere organisaties’.

Wij bieden jou

- Een salaris vanaf € 4.500, - tot € 6.500, - afhankelijk van kennis en ervaring;

− Een jaarlijkse variabele beloning bij behalen van de doelstelling;

− Een leaseauto, zakelijke laptop en mobiele telefoon;

− Een goede pensioenregeling en de mogelijkheid tot het kopen van extra vakantiedagen;

− Gerichte aandacht voor je ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Waarom kiezen voor Qonsío?

Het echte werk daagt je uit! Met jouw kennis, ervaring en menselijke kant breid jij de professionele dienstverlening aan woningcorporaties voor financiën, vastgoed en control uit. Team Qonsío is een jong bedrijf, maar met een lang trackrecord in de branche waardoor je werkzaam bent in een grote klantengroep en in de dynamiek van een nieuwe club. Wij zijn gericht op groei, zonder de kwaliteit van de diensten die we leveren aan onze klanten uit het oog te verliezen. Wij geloven erin dat medewerkers het belangrijkste zijn voor het succes van ons bedrijf. Zit jij goed in je vel, heb je plezier in je werk en krijg je voldoende middelen om je werk succesvol uit te voeren? Bij Qonsío streven wij erna dat werk en privé samengaan en staat werkplezier voorop. Zodat je met een voldaan gevoel naar huis gaat en meer van je vrije tijd geniet. Dat is het echte werk.

Wat wij vragen van jou

Je werkt samen als één team aan het waarmaken van de groeiambitie van Qonsío. Je bent mensgericht richting klanten en collega’s. Je bent een betrouwbare en open gesprekspartner op alle niveaus binnen de organisatie en beschikt over een goede dosis overtuigingskracht.

✓ HBO/ WO werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar relevante werkervaring;

✓ Jij beschikt over kennis van de bedrijfsprocessen binnen woningcorporaties (kennis van CORA/VERA is een pré);

✓ Daarnaast heb jij actuele kennis van de wet- en regelgeving binnen de sociale huisvesting en haar sectorinstituten (Autoriteit Woningcorporaties (Aw), Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW));

✓ Jij bent commercieel en resultaatgericht;

✓ Jij bent sterk in complex stakeholdermanagement;

✓ Ook ben je analytisch sterk en oplossingsgericht.

Enthousiast geworden?

Mis deze kans niet! Solliciteer direct. Na 3 gespreksrondes en hoor je of jij ons team gaat versterken. Heb je vragen of wil je meer weten? Bel gerust met Marieke (HR Adviseur) op

06 86 83 13 98. We kijken uit naar je vragen of sollicitatie.

Over werken bij Qonsío

Qonsío streeft naar een inclusieve werkomgeving, waarin iedereen zichzelf kan zijn én waarin iemands unieke kwaliteiten, zoals kennis, ervaring en achtergrond, omarmd worden. Samen komen we tot de beste ideeën. We staan klaar voor elkaar en bouwen samen aan onze toekomst. Solliciteer dus nu!

Qonsío hoort bij Total Specific Solutions (TSS): een toonaangevende Europese leverancier van IT-business-oplossingen en bestaat uit onafhankelijke business units die producten en diensten leveren aan hun specifieke verticale marktsegmenten. Deze marktexpertise is gebaseerd op tientallen jaren ervaring. TSS is actief in de verticals van de gezondheidszorg, lokale en centrale overheid, financiële en juridische dienstverlening, accountancy, agrarische sector, automotive, bouw, onderwijs, horeca, productie, maritime sector, mobiliteit, vastgoed en retail. TSS is onderdeel van Topicus.com Inc., een beursgenoteerde onderneming op de Canadian TSX Venture Exchange. Topicus.com behoort tot het ecosysteem van Constellation Software Inc. (CSI) een wereldwijde aanbieder van verticale business oplossingen in Canada. Meer informatie is te vinden op de website: www.totalspecificsolutions.com.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van NCCW) toesturen van Cv’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

DSC 9735klein
Jarenlange ervaring in de volkshuisvesting, maar toch nieuw... Dat is Qonsío.