Qonsío helpt om de uitdagingen het hoofd te bieden.

Steeds opnieuw wordt u geconfronteerd met nieuwe uitdagingen: aanpassing van uw bezit van uw veranderende doelgroepsamenstelling, nieuwe waardering van uw bezit, transparante jaarverslaglegging, uitgekiend inspelen op uw financiële positie - nu en in de toekomst - en het doorrekenen en prognotiseren van uw verplichtingen in de nabije en verre toekomst als gevolg van al deze wijzigingen. Uitdagingen genoeg dus...

Gelukkig staat u niet alleen: Qonsío helpt u om al deze uitdagingen het hoofd te bieden!

Qonsío is niet zomaar een dienstverlener. Met meer dan 40 jaar ervaring in volkshuisvesting en als onderdeel van Total Specific Solutions mogen we wel stellen dat we klanten echt optimaal kunnen bedienen. Wij ondersteunen meer dan 180 woningcorporaties met hoogwaardige diensten en vooruitstrevende software voor Finance, Vastgoed & Control. En juist díe combinatie maakt ons tot uw perfecte partner.

Werken bij Qonsío

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Denk jij een aanvulling te zijn voor Qonsío? Laat je dan niet weerhouden om een open sollicitatie aan ons te sturen. Je krijgt altijd snel bericht of we een potentiële match zien (of niet).Oh ja, en wist je dat Almere een van de zeldzaam goed bereikbare locaties in de regio Midden Nederland is? Niet onbelangrijk als je het voetbalteam van je zoon of dochter moet trainen of een eetafspraak met je vrienden hebt gepland, toch?

Voorbeelden

Enkele voorbeelden van onze diensten zijn:

 • Meerjarenprognose en dPi
 • Externe verslaggeving en dVi
 • Treasury en liquiditeitsprognoses
 • Waarderingsgrondslagen van uw bezit (bijvoorbeeld marktwaardering)
 • Ondersteuning taxatiemanagement
 • Werkzaamheden in de Planning en Control cyclus
 • Ontwikkelen en ondersteunen financieel beleid
 • Ondersteuning jaarverslaglegging en opstellen jaarrekeningen
 • Implementatie Standaard Business Reporting (SBR) op basis van XBRL

Maar ook:

 • Uitvoeren van uw salarisadministratie
 • leveren en ondersteunen personeelsadministratie
 • Advies rond procedures t.a.v. salaris en personeelsadministratie, waaronder naleving van verplichtingen in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter, belangrijke datums, dossiervorming, cao-wijzigingen.

Actuele vacatures

We hebben twee openstaande vacatures:

Wij zijn op zoek naar een Business Development Manager (Almere - 32 tot 40 uur)

en naar een Salarisadministrateur (Almere - 24-40 uur)


Business Development Manager

Geloof jij ook in de toegevoegde waarde van het bieden van dienstverlening in software aan woningcorporaties? Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en ben je ambitieus?


Dan hebben wij de perfecte functie voor jou, waarin jij alle mogelijkheden krijgt om je eigen ambitie en de groeiambitie van Qonsío waar te maken.

Salaris Administrateur

24- 40 uur per week

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie waarin geen dag hetzelfde is?
Hecht jij veel waarde aan klantbinding, informaliteit en wil jij werken bij een organisatie waarbij het echt om JOU gaat.

Dan is deze functie echt iets voor jou!

Wat ga je doen bij ons al Business Development Manager?
Samen met je collega’s en andere stakeholders kansen creëren!

In deze uitdagende functie als Business Development Manager zorg jij voor het verder positioneren van de dienstverlening rondom software binnen de woningcorporaties. Jij richt je op commerciële groei en het binden van nieuwe klanten door het bedenken of aankopen van een nieuwe dienst. Dit doe jij door de kennis in huis te halen of door partners te zoeken die software leveren.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van de bestaande business. Dit doe jij door het monitoren van de forecast en hierover te rapporteren. De stabiele basis staat maar dit blijf jij natuurlijk goed in de gaten houden. Team-Qonsío bestaat uit 11 specialisten die jij op een menselijke manier kunt aansturen, inspireren en coacht daar waar nodig.

Salarisadministrateur zijn bij Qonsío betekent:

De diversiteit zit in het ontvangen van steeds weer andere vragen waardoor jouw kennis steeds opnieuw wordt uitgedaagd en aangevuld. Een kleine greep uit de vragen gaan over de CAO, hoe het programma werkt (HR & Salarisgemak) en rondom verlof.

Team-Qonsío bestaat uit 11 betrokken collega’s en wij zoeken per direct ondersteuning bij de verwerking van de salarissen van onze klanten, de woningcorporaties.

Het team is onderverdeeld in 6 consultants die meestal op locatie, bij onze klanten, aan het werk zijn. Twee collega’s die verantwoordelijk zijn voor de marketing of brede administratieve ondersteuning. En Team Support waarin jij samen met drie collega’s zorgt voor de (volledige) salarisadministratie van onze klanten. In dit team geef jij ondersteuning bij het gebruik van de software HR & Salarisgemak en op inhoudelijke zaken rond de salarisverwerking zoals vragen over pensioenberekeningen en de inrichting van workflowstromen.

DSC 0731

Een leuke uitdagende en diverse functie in een enthousiast team!
Je start met een inwerktraject, begeleid door je ervaren collega’s, en hebt voldoende vrijheid om jezelf verder te ontplooien. Daarnaast stimuleren we je om te helpen het team te laten groeien.

Een dag bij Qonsío
De werkdag start je samen met je collega’s van Support, tussen 8:00 en 8:30 uur, met een kop koffie of thee. Hierna verdelen jullie in overleg de werkzaamheden, hierbij kun je denken aan het archiveren van stukken (in ons pakket), beantwoorden van de telefoon en het oplossen van door de klanten ingestuurde calls of mails.
Tussen 12:00 en 13:00 uur gaan we gezellig met het team lunchen, de telefoon staat uit zodat we echt even samen kunnen genieten van onze boterhammen of een wandeling in het prachtige kromslootpark van Almere.
Na de lunch pakken we de werkzaamheden weer op, tot 16:00 uur zijn we telefonisch bereikbaar voor onze klanten. Tussen 16:00 en 17:00 uur rond jij rustig alle werkzaamheden af en kun je fietsend of met de auto weer naar huis.

Dit maakt deze functie uniek:

‘Samen met een team van specialisten kun je zelf diensten bedenken en opzetten. De mogelijkheid tot het aankopen van bedrijven met specialisten onderscheid deze functie van een Business Developer bij andere organisaties’.

De diversiteit van de werkzaamheden is het allerleukst” aldus Debby (teamlead CS)

Ben jij in het bezit van je PDL en heb je werkervaring als salarisadministrateur?

Dan zoeken wij jou: bel, mail of whatsapp nu en kom team-Qonsío versterken.

Wij bieden jou als Business Development Manager

- Een salaris vanaf € 4.500, - tot € 6.500, - afhankelijk van kennis en ervaring;

− Een jaarlijkse variabele beloning bij behalen van de doelstelling;

− Een leaseauto, zakelijke laptop en mobiele telefoon;

− Een goede pensioenregeling en de mogelijkheid tot het kopen van extra vakantiedagen;

− Gerichte aandacht voor je ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Waarom kiezen voor Qonsío?

Het echte werk daagt je uit! Met jouw kennis, ervaring en menselijke kant breid jij de professionele dienstverlening aan woningcorporaties voor financiën, vastgoed en control uit. Team Qonsío is een jong bedrijf, maar met een lang trackrecord in de branche waardoor je werkzaam bent in een grote klantengroep en in de dynamiek van een nieuwe club. Wij zijn gericht op groei, zonder de kwaliteit van de diensten die we leveren aan onze klanten uit het oog te verliezen. Wij geloven erin dat medewerkers het belangrijkste zijn voor het succes van ons bedrijf. Zit jij goed in je vel, heb je plezier in je werk en krijg je voldoende middelen om je werk succesvol uit te voeren? Bij Qonsío streven wij erna dat werk en privé samengaan en staat werkplezier voorop. Zodat je met een voldaan gevoel naar huis gaat en meer van je vrije tijd geniet. Dat is het echte werk.

Wat bieden wij een salarisadministrateur?

▪ Een fulltime salaris van € 3.000.- tot € 3.800, - per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaringsjaren;

▪ Je krijgt een zakelijke laptop, reiskostenvergoeding en we dragen bij aan een goed pensioen;

▪ Een jaarlijkse variabele beloning bij het behalen van de doelstelling;

▪ 25 vakantiedagen bij een fulltime (40-uur) dienstverband;

▪ Een open en collegiale werksfeer;

▪ Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid;

▪ Een werkplek in een prachtig modern pand in Almere;

▪ Volop kansen om mee te bouwen aan de ontwikkeling en verdere groei van de organisatie;

▪ Thuiswerken is mogelijk na verloop van tijd, inwerken is op kantoor.


Jouw werkzaamheden


▪ Verwerken van de aangeleverde mutaties;
▪ Je zorgt ervoor dat de salarissen nauwkeurig en op tijd worden verwerkt;
▪ Je draagt zorg voor het correct indienen van loon- en pensioenaangiften;
▪ Signaleren van loontechnische en fiscaal-juridische knelpunten;
▪ Het bijhouden van de ontwikkelingen op het vakgebied;
▪ Het telefonisch ondersteunen van onze klanten.

Wat wij vragen van jou als Business Development Manager:

Je werkt samen als één team aan het waarmaken van de groeiambitie van Qonsío. Je bent mensgericht richting klanten en collega’s. Je bent een betrouwbare en open gesprekspartner op alle niveaus binnen de organisatie en beschikt over een goede dosis overtuigingskracht.

✓ HBO/ WO werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar relevante werkervaring;

✓ Jij beschikt over kennis van de bedrijfsprocessen binnen woningcorporaties (kennis van CORA/VERA is een pré);

✓ Daarnaast heb jij actuele kennis van de wet- en regelgeving binnen de sociale huisvesting en haar sectorinstituten (Autoriteit Woningcorporaties (Aw), Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW));

✓ Jij bent commercieel en resultaatgericht;

✓ Jij bent sterk in complex stakeholdermanagement;

✓ Ook ben je analytisch sterk en oplossingsgericht.

Wat vragen we van jou als salarisadministrateur:

Het werk dat jij verricht is belangrijk. Dit maakt jou onmisbaar om de afdeling salarisadministratie aan te vullen en onze klanten te ondersteunen:

▪ Minimaal 5 jaar werkervaring en een afgeronde PDL-opleiding;

▪ Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift;

▪ Nauwkeurig werken en cijfermatig inzicht zijn twee vaardigheden die jij van nature bezit;

▪ Naast salarisadministrateur ben je ook ‘helpdesk medewerker’, het is dan ook belangrijk dat jij flexibel en stressbestendig bent;

▪ Ervaring met HR & Salarisgemak (voorheen Unit4) is een pré.

Enthousiast geworden?

Mis deze kans niet! Solliciteer direct. Na 3 gespreksrondes en hoor je of jij ons team gaat versterken. Heb je vragen of wil je meer weten? Bel gerust met Marieke (HR Adviseur) op 06 86 83 13 98. We kijken uit naar je vragen of sollicitatie.

Enthousiast geworden?

Mis deze kans niet! Solliciteer direct. Na 2 gespreksrondes hoor je of jij ons team gaat versterken. Heb je vragen of wil je meer weten? Bel gerust met Marieke (HRM Adviseur) op 06 86 83 13 98. We kijken uit naar je vragen of sollicitatie.

Over werken bij Qonsío

Qonsío is een professionele dienstverlener. Wij ondersteunen meer dan 180 woningcorporaties met hoogwaardige diensten en vooruitstrevende software voor financiële en ondersteunende processen. Met meer dan 40 jaar ervaring in volkshuisvesting hebben wij bewezen dat we klanten echt optimaal kunnen bedienen.
Wij zijn gericht op groei op basis van de kwaliteit van de diensten en de inhoudelijke kennis van de medewerkers die we leveren aan onze klanten. Wij geloven erin dat medewerkers het belangrijkste zijn voor het succes van ons bedrijf. Zit jij goed in je vel, heb je plezier in je werk en krijg je voldoende middelen om je werk succesvol uit te voeren? Dan zijn onze klanten ook blij.
Qonsío streeft naar een inclusieve werkomgeving, waarin iedereen zichzelf kan zijn én waarin iemands unieke kwaliteiten, zoals kennis, ervaring en achtergrond, omarmd worden. Samen komen we tot de beste ideeën. We staan klaar voor elkaar en bouwen samen aan onze toekomst. Solliciteer dus nu!

Qonsío hoort bij Total Specific Solutions (TSS): een toonaangevende Europese leverancier van IT-business-oplossingen en bestaat uit onafhankelijke business units die producten en diensten leveren aan hun specifieke verticale marktsegmenten. Deze marktexpertise is gebaseerd op tientallen jaren ervaring. TSS is actief in de verticals van de gezondheidszorg, lokale en centrale overheid, financiële en juridische dienstverlening, accountancy, agrarische sector, automotive, bouw, onderwijs, horeca, productie, maritime sector, mobiliteit, vastgoed en retail. TSS is onderdeel van Topicus.com Inc., een beursgenoteerde onderneming op de Canadian TSX Venture Exchange. Topicus.com behoort tot het ecosysteem van Constellation Software Inc. (CSI) een wereldwijde aanbieder van verticale business oplossingen in Canada. Meer informatie is te vinden op de website: www.totalspecificsolutions.com.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van NCCW) toesturen van Cv’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

DSC 9735klein
Jarenlange ervaring in de volkshuisvesting, maar toch nieuw... Dat is Qonsío.