Qonsío helpt om de uitdagingen het hoofd te bieden.

Steeds opnieuw wordt u geconfronteerd met nieuwe uitdagingen: aanpassing van uw bezit van uw veranderende doelgroepsamenstelling, nieuwe waardering van uw bezit, transparante jaarverslaglegging, uitgekiend inspelen op uw financiële positie - nu en in de toekomst - en het doorrekenen en prognotiseren van uw verplichtingen in de nabije en verre toekomst als gevolg van al deze wijzigingen. Uitdagingen genoeg dus...

Gelukkig staat u niet alleen: Qonsío helpt u om al deze uitdagingen het hoofd te bieden!

Qonsío is niet zomaar een dienstverlener. Met meer dan 40 jaar ervaring in volkshuisvesting en als onderdeel van Total Specific Solutions mogen we wel stellen dat we klanten echt optimaal kunnen bedienen. Wij ondersteunen meer dan 180 woningcorporaties met hoogwaardige diensten en vooruitstrevende software voor Finance, Vastgoed & Control. En juist díe combinatie maakt ons tot uw perfecte partner.

Werken bij Qonsío

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Denk jij een aanvulling te zijn voor Qonsío? Laat je dan niet weerhouden om een open sollicitatie aan ons te sturen. Je krijgt altijd snel bericht of we een potentiële match zien (of niet).Oh ja, en wist je dat Almere een van de zeldzaam goed bereikbare locaties in de regio Midden Nederland is? Niet onbelangrijk als je het voetbalteam van je zoon of dochter moet trainen of een eetafspraak met je vrienden hebt gepland, toch?

Voorbeelden

Enkele voorbeelden van onze diensten zijn:

 • Meerjarenprognose en dPi
 • Externe verslaggeving en dVi
 • Treasury en liquiditeitsprognoses
 • Waarderingsgrondslagen van uw bezit (bijvoorbeeld marktwaardering)
 • Ondersteuning taxatiemanagement
 • Werkzaamheden in de Planning en Control cyclus
 • Ontwikkelen en ondersteunen financieel beleid
 • Ondersteuning jaarverslaglegging en opstellen jaarrekeningen
 • Implementatie Standaard Business Reporting (SBR) op basis van XBRL

Maar ook:

 • Uitvoeren van uw salarisadministratie
 • leveren en ondersteunen personeelsadministratie
 • Advies rond procedures t.a.v. salaris en personeelsadministratie, waaronder naleving van verplichtingen in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter, belangrijke datums, dossiervorming, cao-wijzigingen.

Over werken bij Qonsío

Qonsío is een professionele dienstverlener. Wij ondersteunen meer dan 180 woningcorporaties met hoogwaardige diensten en vooruitstrevende software voor financiële en ondersteunende processen. Met meer dan 40 jaar ervaring in volkshuisvesting hebben wij bewezen dat we klanten echt optimaal kunnen bedienen.
Wij zijn gericht op groei op basis van de kwaliteit van de diensten en de inhoudelijke kennis van de medewerkers die we leveren aan onze klanten. Wij geloven erin dat medewerkers het belangrijkste zijn voor het succes van ons bedrijf. Zit jij goed in je vel, heb je plezier in je werk en krijg je voldoende middelen om je werk succesvol uit te voeren? Dan zijn onze klanten ook blij.
Qonsío streeft naar een inclusieve werkomgeving, waarin iedereen zichzelf kan zijn én waarin iemands unieke kwaliteiten, zoals kennis, ervaring en achtergrond, omarmd worden. Samen komen we tot de beste ideeën. We staan klaar voor elkaar en bouwen samen aan onze toekomst. Solliciteer dus nu!

Qonsío hoort bij Total Specific Solutions (TSS): een toonaangevende Europese leverancier van IT-business-oplossingen en bestaat uit onafhankelijke business units die producten en diensten leveren aan hun specifieke verticale marktsegmenten. Deze marktexpertise is gebaseerd op tientallen jaren ervaring. TSS is actief in de verticals van de gezondheidszorg, lokale en centrale overheid, financiële en juridische dienstverlening, accountancy, agrarische sector, automotive, bouw, onderwijs, horeca, productie, maritime sector, mobiliteit, vastgoed en retail. TSS is onderdeel van Topicus.com Inc., een beursgenoteerde onderneming op de Canadian TSX Venture Exchange. Topicus.com behoort tot het ecosysteem van Constellation Software Inc. (CSI) een wereldwijde aanbieder van verticale business oplossingen in Canada. Meer informatie is te vinden op de website: www.totalspecificsolutions.com.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van NCCW) toesturen van Cv’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Jarenlange ervaring in de volkshuisvesting, maar toch nieuw... Dat is Qonsío.