Vincio Wonen maakt gebruik van het Salariskantoor van Qonsío

In het najaar van 2020 is Ans Evers van Qonsío bij Angelique Burkart van Vincio Wonen in Hoensbroek op bezoek gegaan om te kijken hoe HR & Salaris Gemak bevalt bij de medewerkster van HRM. In 2020 heette HR & Salaris Gemak nog Salaris Online, maar aan het pakket is (behalve de naam) niets gewijzigd.

Vincio Wonen maakt gebruik van het salariskantoor van Qonsío. Ans ontzorgt Angelique volledig met betrekking tot de salarisverwerking. “Ik ben dan ook geen salarisadministrateur”, vertelt Angelique. “Ik neem de mensen aan, verzorg alles voor ze vanaf de inschrijving en maandelijks geef ik de mutaties aan Ans door. Alles wordt altijd netjes en op tijd in het systeem verwerkt.”

VIN000 Logo CMYK zonder slogan Tekengebied 1

Andere voordelen die Angelique ervaart bij het werken met Qonsío, zijn:

  • Alles is volledig online. Tijdens je vakantie kun je op de telefoon verlenging van je verlof aanvragen of je salarisstrook inzien. Dat werkt op elk device via de website. Bonnetjes voor een declaratie kun je daardoor heel gemakkelijk uploaden.
  • Bij Qonsío zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot wet- en regelgeving. Dat is een groot pluspunt!
  • Het gaat altijd snel: Angelique maakt een melding in het portaal van Qonsío en binnen een dag heeft ze een reactie.

De collega van Angelique, Marjolein Senden heeft de overstap naar Salaris Online in 2014 bij Vincio Wonen nog meegemaakt. “We hadden nooit gedacht dat het zou lukken om ons spaaruren-systeem mee te nemen”, laat Marjolein desgevraagd weten, “maar toen dat lukte zijn we alles van Salaris Online gaan gebruiken!”

Vincio Wonen Video Ans Marjolein Angelique

De verlofmodule, de declaraties en de workflow waarmee processen kunnen worden ingeregeld worden dankbaar gebruikt bij Vincio Wonen. En dat niet alleen door Angelique -wiens werk door Qonsío een stuk gemakkelijker wordt gemaakt- en door Marjolein, maar door álle medewerkers bij Vincio Wonen.

Een mooi verslag op video van het bezoek aan Vincio Wonen is in 5 minuten te bekijken op deze link.


Wil je zelf ook ontzorgt worden op het niveau dat bij jouw woningcorporatie past? Ans komt graag de mogelijkheden met je bespreken. Of je nu in Simpelveld zit of in Groningen. Of je nu 1 medewerker hebt voor wie Qonsío de verloning op zich neemt of dat je jouw HR-processen met Ans en Debby samen inricht, bij Qonsío bieden we maatwerk. Zorgvuldig, met aandacht en kennis.

Deel dit artikel op je favoriete social kanaal