Salariskantoor bij Qonsío

De juiste procedures, naleving van verplichtingen in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter, belangrijke datums, dossiervorming, cao-wijzigingen en een personeels- en salarisadministratie anno nu vraagt veel van je. De zaken moeten perfect op orde zijn.

Salarisverwerking

Kennis van de woningcorporatie-branche, de CAO voor deze branche en jarenlange ervaring met salarisverwerking maakt Qonsío bijzonder en uniek. Al ruim 80 woningcorporaties maken gebruik van de expertise van Qonsío. Dat de klanten de betrouwbare en betrokken hulp van Qonsío weten te waarderen blijkt wel uit de 8 die moeiteloos uit het klantenonderzoek rolt.

Van het salarisprogramma HR & Salaris Gemak kennen de medewerksters Ans Evers en Debby Lagcher alle ins & outs. Zij hebben binnen 24 uur op alle vragen een antwoord.

Salariskantoor

Stel dat er toch een moment is, waarbij je in de salarisadministratie meer dan een vraag hebt en de salarisadministratie (tijdelijk) overgenomen moet worden. Bijvoorbeeld bij zwangerschap, een vacature of langere afwezigheid van uw salarisadministrateur. Dan kunnen we bij Qonsío de taken van je overnemen. Onafhankelijk van het aantal medewerkers van de corporatie of het salarisprogramma je gebruikt, bij Qonsío zetten we de kennis en ervaring in om de uitvoering van de salarisrun maandelijks op ons te nemen. Zo zijn er geen zorgen meer over de salarisverwerking en kun jij je volledig richten op de kernactiviteiten.

HR & Salaris Gemak vormt één geïntegreerde oplossing voor personeelsadministratie en salarisverwerking. Hiermee bespaar je veel werk en vermindert de kans op fouten. Een ziekmelding is bijvoorbeeld altijd in de personeels- én de salarisadministratie bekend. Door een efficiënte inrichting van de operationele processen krijg je meer tijd voor andere werkzaamheden.

Dankzij de internetmogelijkheden (selfservice/apps) worden medewerkers en leidinggevenden direct betrokken bij HR-processen. Meldingen aan diverse instanties zijn gedigitaliseerd en de overzichten altijd up-to-date.

Voordelen van het salariskantoor bij Qonsío zijn:

  • Het salariskantoor kan voor elk salarispakket worden ingezet
  • Salarisverwerking betrouwbaar uitbesteed
  • Wet- en regelgeving is up-to-date
  • Onafhankelijk van aantal medewerkers
  • Elke periode is bespreekbaar: vanaf 3 maanden of jarenlang: op de kennis en ervaring van Qonsío kun je rekenen.

Zodra je met betrekking tot de salarissen een probleem voorziet, denk dan aan Qonsío.

Medewerkers kunnen zelf:

  • online eigen gegevens beheren
  • loonstroken inzien en downloaden
  • declaraties indienen
  • informatie opvragen en aanvragen indienen
DSC 0757klein

Wij doen je graag een aanbieding om de salarisverwerking volledig uit handen te nemen.
Bel met 036 – 539 10 60 of mail naar salaris@qonsio.nl

Deel dit artikel op je favoriete social kanaal