Dienstverlenings- overeenkomst Qonsío

Qonsío wil de beste service bieden die past bij de woningcorporaties die onze klanten zijn. We vatten dit graag samen in een dienstverleningsovereenkomst. Zodat de woningcorporatie én wij weten wat de komende jaren voor elkaar kunnen betekenen!

Onze klanten hebben reeds een e-mail ontvangen met informatie over de dienstverleningsovereenkomst vanaf het jaar 2022.

Net als in 2021 bieden we elke woningcorporatie graag een dienstverleningsovereenkomst aan. We willen ook vanaf 2022 de beste service bieden die past bij jouw woningcorporatie. We vatten dit graag samen in een dienstverleningsovereenkomst. Zodat jij én wij weten wat de komende jaren voor elkaar kunnen betekenen!


Wij hebben voor jullie in kaart gebracht welke diensten Qonsío kan leveren. Je kunt zelf aanvinken in het onderstaande formulier voor welke producten wij voor jou een passende aanbieding mogen doen. INa het invullen van het formulier nemen wij contact met je op. Je ontvangt een offerte op basis van je voorkeuren.

Hoe meer producten we voor een lange periode kunnen vastleggen, hoe meer korting wij kunnen verlenen.

Samen kunnen we tijdig de planning opstellen voor 2022 en ook voor de daarop volgende jaren, zodat jouw woningcorporatie de aandacht krijgt van Qonsío die ze verdient!

Korting

Vanaf de tweede dienst die je hebt aangevinkt,
ontvangen jullie 5% korting op elke dienst.

Indien je kiest voor een 3-jarige overeenkomst
ontvang je nog eens 5% korting.

De korting kan oplopen tot een totaal van 10% over elke dienst.

VUL HET FORMULIER IN

Deel dit artikel op je favoriete social kanaal