De Goede Woning uit Rijssen kiest voor Audition

Ook Christelijke woningstichting De Goede Woning uit Rijssen gaat gebruikmaken van het onder corporaties het meest gebruikte softwarepakket voor het maken van de jaarrekening.

BLOG_Corporatiedag

Met Audition krijgt de Twents/ Sallandse corporatie een oplossing die het maken van een jaarrekening een stuk vereenvoudigd. Steeds meer corporaties maken gebruik van Audition. Zo kozen afgelopen periode ook al Woningbouwvereniging Hoek van Holland, Ressort Wonen en Wonen Midden Delfland voor de jaarrekeningsoftware Audition.

Door gebruik te maken van Audition bespaart de corporatie veel tijd en krijgt ze een meer transparante en duidelijke jaarrekening. In plaats van knippen en plakken in Word en Excel kan men zich dus richten op andere taken. Naast het maken van jaarrekeningen is Audition ook zeer geschikt voor het maken van financiële perioderapportages en financiële rapportages voor belangrijke partijen zoals aandeelhouders en banken.

Standaard corporatie model
Qonsío ontwikkelde samen met softwareleverancier Unit4 voor de jaarrekeningsoftware speciaal een standaard Corporatiemodel. Op basis van de standaardmodellen kunnen enkelvoudige en geconsolideerde jaarrekeningen worden opgesteld. Handig bij meerdere bedrijven of bij een splitsing van DAEB en niet DAEB. Naast jaarrekeningen kunnen financiële perioderapportages en financiële rapportages voor belangrijke partijen zoals aandeelhouders en banken worden gemaakt.

Over De Goede Woning Rijssen
‘Gewoon Goed Wonen’ is het motto van de corporatie uit Rijssen. Met ruim 1400 woningen biedt zij betaalbare woonruimte aan kwetsbare bewoners (op inkomen- en sociaal gebied) in de gemeente Rijssen-Holten.

Deel dit artikel op je favoriete social kanaal