Vacature Salarisadministrateur / Implementatie Consultant "NMBRS"


24 - 40 UUR PER WEEK


Als Implementatie Consultant implementeer je onze salaris applicatie bij onze klanten. Onze klanten zijn werkzaam in de woningcorporatiebranche en maken gebruik van ons systeem waarmee zij de dagelijkse operatie draaiende houden. Jij zorgt ervoor dat onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van onze salaris applicatie: je implementeert, configureert en traint gebruikers. Dit kan vanuit huis, op kantoor en op locatie bij de klant.

Je werkt veelal zelfstandig, maar deelt jouw ideeën en ervaringen met enthousiaste collega’s om hier gezamenlijk van te kunnen leren. Op die manier draag je bij aan continue verbetering van onze werkwijze, dienstverlening en (technische) oplossing met het ultieme doel: een blije klant, maar ook een tevreden medewerker!

Binnen Qonsío vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling en werkplezier ook heel belangrijk. Daarom besteden we hier veel tijd aan! We kennen bijvoorbeeld een Young Professional programma, een Talent Development programma en er is veel ruimte voor individuele “coaching on the job”.

DV Prog 1

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie waarin geen dag hetzelfde is?

Hecht jij veel waarde aan klantbinding, informaliteit en wil jij werken bij een organisatie waarbij het echt om JOU gaat?

Dan is deze functie echt iets voor jou!

Wat bieden wij?

· Een fulltime salaris van € 3.000.- tot € 4.000, - per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaringsjaren;

· Je krijgt een leaseauto, een zakelijke laptop en mobile telefoon;

· We dragen bij aan een goed pensioen;

· Een jaarlijkse variabele beloning bij het behalen van de doelstelling;

· 25 vakantiedagen bij een fulltime (40-uur) dienstverband;

· Een open en collegiale werksfeer;

· Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid;

· Een werkplek in een prachtig modern pand in Almere;

· De mogelijkheid om samen met jouw team mee te werken aan de verdere groei van Qonsío;

· Ruimte om je als Consultant verder te ontwikkelen door je kennis te vergroten en vaardigheden uit te breiden.

· Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding op PDL-opleiding;

· Je hebt ervaring met NMBRS;

· Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;

· Je bent resultaatgericht, goed in prioriteren en proactief;

· Je bent sterk in procesmatig denken en begrijpt als geen ander hoe je de klant tevreden houdt;

· Je bent beschikbaar voor 32 – 40 uur per week.

Voor veel woningcorporaties is Qonsío al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van salarisadministratie en financiële ondersteuning. Naast deze werkzaamheden, besteden ook steeds meer woningcorporaties andere administratieve werkzaamheden aan ons uit.

Bij personeelstekorten of gebrek aan actuele boekhoudkundige kennis; Qonsío ontzorgt steeds meer op diverse financiële afdelingen.

Voordelen uitbesteden van financiële administratie aan Qonsío:

- Actuele kennis en expertise op het gebied van de fiscale wetgeving;

- Voorsprong bij jaarlijkse accountantscontroles;

- Ondersteuning bij personeelstekorten op financiële afdelingen;

- Advies in het efficiënt (her)inrichten van je administratieve processen;

Wat vragen we van jou:

Het werk dat jij verricht is belangrijk. Dit maakt jou onmisbaar om de salarisafdeling aan te vullen en onze klanten te ondersteunen:

  • Minimaal 5 jaar werkervaring en een afgeronde PDL-opleiding;
  • Ervaring met NMBRS is een must!
  • Ervaring met HR & Salarisgemak is een pré;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift;
  • Nauwkeurig werken en cijfermatig inzicht zijn twee vaardigheden die jij van nature bezit;
  • Naast salarisadministrateur ben je ook ‘helpdesk medewerker’, het is dan ook belangrijk dat jij flexibel en stressbestendig bent;

Enthousiast geworden?

Reageer direct of bel gerust met Aziza (Manager Qonsío) op 06 51 36 50 21 voor eventuele vragen en toelichting. Bij interesse hoor je na 2 gespreksrondes of jij ons team gaat versterken.

DSC 0255

Wie zijn wij?

Voor veel woningcorporaties is Qonsío al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van salarisadministratie en financiële ondersteuning. Ter ondersteuning zijn wij op zoek naar een Senior Salarisadministrateur / functioneel beheerder die ons team komt versterken.

Wij geloven erin dat medewerkers het belangrijkste zijn voor het succes van ons bedrijf. Daarom is het van belang dat jij goed in je vel zit, met veel plezier naar je werk gaat en over voldoende middelen beschikt om het werk succesvol uit te voeren.

Qonsío streeft naar een inclusieve werkomgeving, waarin iedereen zichzelf kan zijn én waarin iemands unieke kwaliteiten, zoals kennis, ervaring en achtergrond, omarmd worden. Samen komen we tot de beste ideeën. We staan klaar voor elkaar en bouwen samen aan onze toekomst. Solliciteer dus nu!

Qonsío hoort bij Total Specific Solutions (TSS): een toonaangevende Europese leverancier van IT-business oplossingen en bestaat uit onafhankelijke business units die producten en diensten leveren aan hun specifieke verticale marktsegmenten. Deze marktexpertise is gebaseerd op tientallen jaren ervaring. TSS is actief in de verticals van de gezondheidszorg, lokale en centrale overheid, financiële en juridische dienstverlening, accountancy, agrarische sector, automotive, bouw, onderwijs, horeca, productie, maritime sector, mobiliteit, vastgoed en retail. TSS is onderdeel van Topicus.com Inc., een beursgenoteerde onderneming op de Canadian TSX Venture Exchange. Topicus.com behoort tot het ecosysteem van Constellation Software Inc. (CSI) een wereldwijde aanbieder van verticale business oplossingen in Canada. Meer informatie is te vinden op de website: www.totalspecificsolutions.com.


Deel dit artikel op je favoriete social kanaal