Even voorstellen - Rianne Brands

Midden in het kantoor van Qonsío werkt sinds 17 januari Rianne Brands aan jaarrekeningen in Audition. Rianne heeft zich in korte tijd tot een onmisbaar teamlid van Qonsío ontpopt. Binnen een maand heeft Rianne de eerste klanten al op weg geholpen met Audition.

Audition is vast niet nieuw voor je?
“Nee”, antwoord Rianne met haar authentiek Brabants accent; “Het opmaken van een jaarrekening in Audition is mij niet onbekend. Ik moest even de kennis opfrissen, omdat ik bij mijn vorige werkgever gebruik heb gemaakt van andere software. Omdat ik daarvoor jarenlang met Audition heb gewerkt en een jaarrekening voor mij echt geen geheimen heeft, was dat niet zo lastig!”

Wie waren je vorige werkgevers?
“Ik kom uit de zorg” vertelt Rianne vlot, “Niet uit de medische hoek hoor! Ik heb altijd met cijfers gewerkt. Voordat ik bij mijn vorige werkgever Stichting QuaRijn als administrateur in dienst was, heb ik jarenlang bij accountantskantoren gewerkt en mijn eigen administratiekantoor gehad. Ik heb toen ontzettend veel ervaring op kunnen doen met verschillende soorten software en in heel veel verschillende branches. De woningcorporaties zijn echter nog nieuw voor me.”

Je hebt al mensen van woningcorporaties gesproken als consultant. Hoe was dat?

“Dat is precies waarom ik voor Qonsío heb gekozen!” weet Rianne enthousiast. “Het is echt heel erg leuk om iemand vooruit te helpen. In het verleden was ik bezig met de cijfers en kwam daaruit de jaarrekening uit voort. Nu ben ik bezig met de rapporten en met het overdragen van kennis en dat vind ik echt geweldig. Ik wist niet dat mij dat zo goed zou passen en ik ben echt blij dat ik deze stap heb genomen.” Nou wij zijn ook blij met jouw stap!

Rianne Brands op kantoor 20220217a

Wat maakt jou geschikt als administrateur?

“Ik werk heel nauwgezet, dat is mijn eerste natuur!” Rianne lacht er bescheiden bij. “En ik ben leergierig. Naast mijn werk volg ik nog altijd een studie voor administrateur / controller (SPD) omdat ik het ook belangrijk vind mijzelf verder te ontwikkelen. Dat ik iets heb met cijfers spreekt natuurlijk voor zich, dat heb ik altijd al gehad.”

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

“Ik woon nog in Almere op dit moment,” vertelt Rianne, “maar we gaan verhuizen naar de Achterhoek. En ‘we’, dat zijn mijn vriend en mijn (bonus)kind. Het is daar rustiger en we houden van het overzichtelijke van een dorp. Ik kom zelf ook uit een groot dorp, vandaar.” Rianne lacht bij het vooruitzicht. “Als consultant ga ik graag langs bij de klanten straks en dan maakt het niet uit vanaf waar ik start met rijden! In het weekend zit ik graag in de caravan die we op de Veluwe hebben staan. We wandelen veel en graag. Verder speel ik klarinet en zing ik ook nog; ik ben iemand die niet snel stilzit!”

“Als ik Audition onder de knie heb ga ik verder kijken wat ik in de kwartaalrapportages kan betekenen.” Voegt de leergierige doorzetter toe aan het gesprek. Wij zijn bij Qonsío ontzettend blij met Rianne en haar kennis en inbreng.Heb je vragen over Audition of de jaarrekening of wil je kennis maken met Rianne? Dan is Rianne van maandag tot en met donderdag te bereiken. Als Rianne niet geconcentreerd bezig is zal ze haar mobiele telefoonnummer 06 – 10932574 zeker beantwoorden en dan helpt ze je heel graag verder. Haar mailen mag altijd: rianne.brands@qonsio.nl

Deel dit artikel op je favoriete social kanaal