Even voorstellen: Kate Dinée

Keurig om 8 uur zit Kate Dinée achter haar bureau naast Ans Evers. Samen met Debby Lagcher en Ans vormt Kate binnen Qonsío het team dat alles weet over salarissen en dan met name over de wet- en regelgeving voor de salarisafwikkeling binnen woningcorporaties. Kate leert rap hoe het salarisprogramma HR & Salaris Gemakt werkt. Hoewel Kate nieuw is bij Qonsío heeft ze al ruime ervaring met salarisverwerking en zeker op het gebied van HR is Kate al lang geen groentje meer. “Ik werk al sinds 2010 in de HR en met de salarisadministratie,” zo vertelt Kate boven de grote kop thee, “Woningcorporaties zijn nog nieuw voor me, maar ik hou van een uitdaging!” Kate pikt met haar ervaring de branchespecifieke kennis razendsnel op. “Dat komt omdat we haar zo goed begeleiden”, klinkt het van achter het bureau van Debby. De telefoon gaat al voor Debby haar zin kan afmaken. Een vraag voor de helpdesk. “Die kan ik nog niet allemaal beantwoorden hoor”, zegt Kate. Ze duikt weer gauw in het salarisbeheer en kan zich zonder moeite een paar uur achter elkaar toeleggen op het uitpluizen van de taken in HR & Salarisgemak.

Kate Dinée 01

Bij de volgende mok thee loopt Kate ook voor haar collega’s langs het koffie-apparaat. “Het bevalt me hier goed”, vertelt Kate, “Ik woon ook in Almere en dit werk is prima te combineren met de zorg voor mijn kinderen. De woensdagen zijn voor hen.” Samen met haar man woont Kate in een nieuwbouwbuurt in Almere. “We hebben een gemeenschappelijke tuin met de buren rondom ons. Van de zomer zal ik een keer appeltaart van eigen bodem maken.,” belooft Kate als we met de koffie en thee terug naar haar plek lopen.

Kate Dinée 02

Later op de middag neemt Kate nog een momentje om ons te vertellen over de ontwikkeling die ze bij Qonsío voor zichzelf ziet: “Als ik straks de salarisadministratie en de software goed beheers, wil ik me graag meer specialiseren in HR. Dat is ook een mooie toevoeging voor Qonsío.” Naast de vele kennis die Kate opdoet tijdens de werkuren, heeft ze ook tijd om zelf te studeren. “Mijn studie Loonadministratie zal zeker ook voor Qonsío een mooie aanvulling zijn!”, vertelt Kate terwijl ze haar spullen inpakt. “Voor mij is het een groot goed om te blijven ontwikkelen en bij te leren, daar geniet ik erg van.” Morgen is voor Kate weer een dag om verder te leren en nieuwe ervaringen op te doen. “Zolang je blijft leren en ontdekken, word je niet oud!” sluit Kate de dag af.

Deel dit artikel op je favoriete social kanaal