Even voorstellen : Dylan van Vloten - Accountmanager

Mijn naam is Dylan van Vloten. Ik ben vierentwintig jaar en woon in Almere. Vanaf jonge leeftijd merkte ik al bij mijzelf dat ik erg competitief ben ingesteld. Dit is dan ook een belangrijke drijfveer voor mij wat betreft presteren. Daarnaast ben ik een echte teamspeler die altijd klaar staat voor de mensen om mij heen.

Dylanvan Vloten

Eind januari 2020 begon mijn werk binnen de woningcorporatiebranche. Ik startte toen met een afstudeertraject binnen Qonsío vanuit de opleiding Commerciële Economie van Hogeschool Windesheim Flevoland. Het was een leerzaam jaar waar ik na het succesvol afronden van mijn studie het aanbod van Qonsío kreeg om in dienst te treden als junior accountmanager. Een mooie kans om mijzelf nog verder te ontwikkelen op verschillende vlakken binnen deze complexe, maar zeker ook uitdagende branche. Dit aanbod kon ik dan ook zeker niet afwijzen.

Tijdens mijn stage heb ik gemerkt dat de woningcorporatiebranche een klasse apart is. Alles binnen deze branche werkt net even anders, dan ik elders gezien heb of gewend ben. Ik zie dit werk als een aantrekkelijke uitdaging waar ik ontzettend veel energie uit haal en mij de drive geeft om continue te blijven leren. Mijn doel hierbij is om Qonsío echt op de kaart te zetten en corporaties kennis te laten maken met een partij waarmee er samen gekeken wordt naar de beste oplossing.

De jaarlijkse veranderingen die zich tot deze branche wenden houden je scherp! Het voorbeeld van continue veranderen op het gebied van wet- en regelgeving zorgt ervoor dat je de markt nauwlettend in de gaten moet houden en ontwikkelingen op de voet moet volgen om snel te kunnen anticiperen op wijzigingen.

Ik vind het ontzettend leuk om in gesprek te zijn met klanten! Het vertalen van de wensen en behoeften van klanten naar een bijdrage van Qonsío om dit in vervulling te laten gaan. Ik heb in de afgelopen periode al diverse klanten mogen spreken. Hierbij zijn ook al verschillende situaties naar voren gekomen waar ik ontzettend veel van leer en mee kan nemen in mijn ontwikkel proces.

Tot op heden heb ik onze klanten helaas alleen nog digitaal kunnen spreken vanwege de huidige corona situatie waar wij ons met z’n allen in bevinden. Ik kijk er heel erg naar uit om (hopelijk op zeer korte termijn) veel klanten fysiek te ontmoeten. Wel leuk om te zien is de hoeveelheid nieuwe en innovatieve ideeën om met elkaar (weliswaar digitaal) in contact te blijven. Dat maakt het voor nu zeker werkbaar.

Bent u benieuwd wat Qonsío voor u als corporatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. En laten wij snel eens op afstand of op locatie (indien dit mogelijk is) een kop koffie drinken om te kijken naar de mogelijkheden.

Dylan van Vloten

06 - 8686 4305

Deel dit artikel op je favoriete social kanaal