Even voorstellen - Ans Evers en Debby Lagcher weten alles over salarisadministratie

Ans Evers en Debby Lagcher zijn bij Qonsío de gezichten achter HR & Salarisgemak. Zij kennen alle ins en outs van de salarisverwerking en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de CAO. Of jij je vraag nu in een ticket of via de telefoon aan ze stelt, Debby en Ans helpen je vooruit. Wie zijn deze twee dames?

DSC 9854 2
DSC 9870 2

Ans Evers is 62 jaar jong en werkt inmiddels alweer 29 jaar bij NCCW / Qonsío. Debby Lagcher heeft 42 lentes achter haar naam staan en werkt ook al 12 jaar als salarisadministrateur. De laatste 7 jaar is Debby bij NCCW / Qonsío werkzaam. “Ik kwam hier als tijdelijk ‘extra handjes’ voor de helpdesk’, vertelt de lachende Debby, ‘maar ik ben nooit meer weggegaan!’

Ans is de consultant van HR & Salaris Gemak. Zij is verantwoordelijk voor de implementaties van HR & Salaris Gemak, maar steekt ook de handen uit de mouwen op de helpdesk. Debby heeft geen specialiteit en vindt dat juist leuk aan haar huidige functie. Dat geeft heel veel afwisseling. Het past haar uitstekend dat geen dag hetzelfde is. Ook Ans is blij met de veelzijdigheid. “Helpen bij probleemvraagstukken maakt me blij”, zegt Ans, “de salariswereld kent voor mij niet zoveel geheimen meer!”.

  • Weet je dat je Ans al hoort voordat je haar aan de lijn krijgt? Zij heeft namelijk de voorkeuze-teksten ingesproken op de telefoon!
  • Weet je dat Debby samen met haar dochter Robin van 8 jaar een passie deelt voor paardrijden?
  • Weet je dat Debby voor onze business unit meeting regelmatig uren in de keuken staat en lekkere dingen meeneemt?
  • Weet je dat Ans degene is binnen Qonsío die met gemak de Ommetje-competitie binnenhaalt met haar dagelijkse (lunch) wandeling?

Beide dames zijn het roerend eens dat het leukste aan hun werk de band met de klanten is. ‘De lijnen zijn kort’, zegt Ans, ‘en we schakelen vlot’. ‘Het Salariskantoor zorgt voor nog meer veelzijdigheid en contacten met de klant’, vult Debby aan.
Met het Salariskantoor geeft de woningbouwcorporatie de salarisverwerking weer terug in handen van de experts van Qonsío. Als je zolang meeloopt als Ans herken je een patroon: “In het begin van de jaren 90 verzorgden wij alle mutaties met betrekking tot de salarisverwerking van onze klanten”, legt Ans uit, “later kwam er software op de markt waarbij men zelf de input kon muteren en nu in 2021 kan men zelf geheel zelfstandig de maandelijkse verloning regelen.” Met het Salariskantoor wordt de verwerking weer teruggelegd in handen van de deskundigen Ans en Debby.

Tot slot willen we nog graag weten waar we ze midden in de nacht voor wakker mogen maken. “Doe mij maar sushi”, giebelt Debby. “Mij mag je wakker maken op mijn eigen seizoensstek op Texel”, roept Ans. “Oh ja!”, vult Debby aan, “Lekker buiten op Texel midden in de nacht sushi eten. Wanneer gaan we?!” Deze dames reageren namelijk net zo vlot op elkaar als op jouw vraag!

Wil jij meer weten over het Salariskantoor -wat voor elk salarispakket in te richten is- of heb je een vraag over HR & Salaris Gemak? Ans en Debby staan je op werkdagen tussen 9 en 4 uur graag bij en helpen je aan het antwoord op elke salarisvraag die jij kunt bedenken. Bereikbaar via telefoonnummer 036 – 539 10 60

Deel dit artikel op je favoriete social kanaal