Even voorstellen - Koen de Jonge : directeur van Qonsío

Mijn naam is Koen de Jonge en ik ben 1 april bij Qonsío begonnen als directeur. Graag stel ik mij via deze weg aan u voor.
Met ingang van 1 juni 2022 is Koen een andere uitdaging buiten Qonsío aangegaan.

blog_koendejonge_DSC 0007 2

Mijn studie ‘Organisatie en Informatica’ geeft goed weer waar mijn kracht en passie ligt: “Informatica (automatisering) als middel zo inzetten in uw organisatie, dat de werkzaamheden zo efficiënt én effectief mogelijk verlopen.” Ik doe dit nu circa 20 jaar vanuit verschillende bedrijven, waarbij de focus langzaam is verschoven van (maatwerk) software bouwen naar dienstverlening met gebruik van software. Daarbij is mijn rol mee geschoven van uitvoerend en inhoudelijk naar management.

Sinds 2016 werk ik in de woningcorporatie branche. In de periode tot 1 april dit jaar heb ik de afdelingen Professional Services onze zusterbedrijven Itris, NCCW en Hercules geleid. Hierdoor heb ik een goed beeld gekregen van de markt. Mijn rol als directeur van Qonsío combineer ik nu nog met mijn rol bij Hercules. Hierdoor blijf ik met verschillende brillen naar de markt kijken, wat moet gaan leiden tot een nog beter aanbod van Qonsío aan u als corporatie,

Mijn doel is om Qonsío gestaag te laten groeien door enerzijds te blijven doen wat we doen, en ons daarin blijven verbeteren en anderzijds te kijken naar nieuwe diensten voor aan de corporaties waarbij we blijven bij waar we goed in zijn, financiële expert oplossingen voor de woningcorporaties.

Ik hoop binnenkort met zoveel mogelijk van u kennis te maken en ben daarbij zeer benieuwd waar uw behoefte ligt en hoe wij u daarbij kunnen helpen. Want uiteindelijk doen wij ons werk voor jullie.

Wilt u graag op korte termijn nader kennismaken en uw visie en behoefte delen?

Aarzel dan niet om mij te bellen op 06 2388 4474.

Deel dit artikel op je favoriete social kanaal