Even voorstellen - Joeye Molina : Manager Service & Support van Qonsío

“You must expect great things of yourself before you can do them.” - Michael Jordan
DSC 0038

Mijn naam is Joeye Molina, ik ben vijfentwintig jaar en woon samen met mijn vriendin in het mooie Zwolle. Van jongs af aan haal ik mijn drijfveren uit basketbal: doorzetten, creatief zijn, over grenzen heen kijken.

Mijn werk in de woningcorporatiebranche startte in het najaar van 2016, toen ik begon met mijn afstudeerstage van de opleiding Bedrijfskunde, bij zusterbedrijf NCCW. Van daaruit stroomde ik door naar de functie accountmanager bij het splinternieuwe in 2017 opgerichte Qonsio, en sinds dit jaar ben ik manager service & support bij dit mooie bedrijf.

Wanneer er binnen de woningcorporatiebranche aan financiën gedacht moet worden hoop ik dat Qonsio als eerst bij de klant te binnen schiet. Dat wil ik bereiken.

De dynamische bewegingen die zich in de markt voordoen maakt deze branche aangenaam en uitdagend om in te werken. Bijvoorbeeld door de snel veranderende wet- en regelgeving is geen jaar hetzelfde.

Ik haal veel energie uit gesprekken met mensen zoals u, de klant. Van ’s ochtends vroeg de auto instappen om vervolgens het land door te toeren voor gesprekken word ik gelukkig. Samen met bestaande of potentiële klanten kijken naar wensen, ideeën en waar nodig veranderingen, en samen te bekijken wat voor rol Qonsio daar in kan betekenen.

Die ritten en de fysieke ontmoetingen zie ik als de charme van mijn werk, het is jammer dat we daar door overmacht en de snelheid van de Coronasituatie allemaal een tijdje afscheid van hebben moeten nemen. Gelukkig denken we allemaal in mogelijkheden en zijn er ook andere interessante digitale manieren om elkaar te ontmoeten.

Bent u benieuwd wat Qonsio voor u kan betekenen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik drink graag op afstand of bij u op locatie een kop koffie met u.

U bereikt mij via:

Telefoonnummer 0613501583

E-mail joeye.molina@qonsio.nl

Deel dit artikel op je favoriete social kanaal