Even voorstellen - Anke de Boer : het aanspreekpunt van Qonsío

Wellicht hebben wij elkaar aan de telefoon al gesproken, want sinds 1 september van 2019 werk ik bij Qonsío. Mijn naam is Anke de Boer – van Genesen en ik zal mij voorstellen, zodat je weet wie er aan de andere kant van de lijn zit om je te helpen.

Blog_ankedeboer_DSC 0073

Ik ben geboren in het jaar 1973 en naast medewerker op maandag, dinsdag en donderdag bij Qonsío, ben ik moeder van een puberzoon en echtgenoot van Rob. Voordat ik bij Qonsío ging werken, heb ik 3 jaar als customer care medewerkster bij Civity in Zeist gewerkt. Civity verzamelt open data van gemeenten op een centraal platform om het gebruik daarvan te stimuleren. Toen de reisafstand in combinatie met de hoeveelheid aan taken binnen Civity mij boven het hoofd dreigde te groeien, kon ik binnen het overkoepelende concern TSS doorschuiven naar Qonsío, waar ik nog geen moment spijt van heb gehad!

Het is voor mij een uitdaging om klanten niet zien als een woningcorporatie, maar een verzameling van mensen die hun werk zo goed mogelijk proberen uit te voeren. Hoewel ik mijn kennis over financiën nog aan het ontwikkelen ben, begrijp ik wel dat je graag snel en goed geholpen wilt worden bij het uitvoeren van je werkzaamheden.

Naast klantgericht ben ik ook leergierig en creatief. Ik heb een master-studie voltooid in de Media met als specialiteit video-montage. Voordat ik op een kantoor ging werken, heb ik diverse (televisie) series en films gemonteerd. Ik heb een tijdlang gewerkt voor de Cliniclowns die als aandenken voor kinderen die een digitaal bezoek kregen van de Cliniclowns een nabelevingsfilm kregen aangeboden. Dat is een andere kant van mij, die ik graag inzet voor de e-learning die ik nu bij Qonsío mag ontwikkelen.

Als ik niet bezig ben met het werk of gezinsleven, zul je me voornamelijk buiten vinden, terwijl ik me sportief aan het inspannen ben. Ik beoefen de triatlonsport, wat een combinatie is van (buiten) zwemmen, fietsen en hardlopen. Sinds 5 jaar ben ik op recreatief niveau bezig om deze 3 duursporten te combineren. Dat ik daarin de grote afstanden niet uit de weg ga, toont één van mijn meest in het oog springende eigenschappen: ik ben een doorzetter! Mocht jij je vraag bij Qonsío neerleggen, dan zal ik net zo lang doorzetten tot jij geholpen bent.

Deel dit artikel op je favoriete social kanaal